Sakta men säkert kommer den tillbaka


Inspirationen att börja fota igen. Det blev lite mycket där ett tag, men nu börjar jag bli sugen på att fota igen. Kanske frilansa lite igen, bara som en hobbygrej. Mmm.... Vi får se.

Sakta men säkert kommer den tillbaka
Nybrokajen Måndag morgon ca. 04:20. Fotat med en kompaktkamera.

Sjukaste bilden jag sett.

Sjukaste bilden jag sett.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2599451.ab



till Dig

http://www.youtube.com/watch?v=y3qhqQJegIY

Strawberrylockar och oskyldighet i blicken och hjärtat

Strawberrylockar och oskyldighet i blicken och hjärtat
Lite fjortis att lägga upp bild på sig själv i bloggen... Men jag är ju så fett seriös annars y'all, så ni får svälja det för den här gången. En annan rolig grej jag la märke till på denna bilden: min näsa har växt! Spexigt! Kvinnorna i min familj har rejäla kranar, så det kanske är på tiden att jag växer till mig i nyllet.

Yes!

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2594529.ab

Jag måste vårda mitt språk.


Pelle Tamleht är typ roligast i världen. Så himla spexig kille! Men. Jag känner dock att mitt språk inte blir bättre av umgänge med Pelle. Pelle har en passion för att stava fel med vilje. Exempel: "Tjitt", "såva"... Äh nu kommer jag inte på nåt bra. Men han gör det på ett mycket underhållande sätt. Fast jag har börjat härmas, jättemycket. Jag kan inte skriva "Hej" utan skriver numer alltid "Heje!" osv. Fast det är inte det enda. Jag använder vissa ord på tok för mycket. Typ:

*typ

*sjukt

*vafan!

*ba

*fan

*himla

*Tjoflöjt (ingen seriös människa kan använda ordet tjoflöjt. Men jag använder det MINST tre gånger per dag. Det måste bli ändring på det)

*asså

*jätte----

Så nu ska jag prata ordentligt framöver. Artikulera. Och INTE svära.



Döör.

Döör.

Jag har blivit en såndär tjej som sitter och kollar på gulliga katter på Blocket. Jag vet inte om det är klimateriet som närmar sig eller om det bara är att jag har blivit blödigare på äldre dar, men jag får tårar i ögonen för att dom är så gulliga. Jag blir rörd. Av kattungar. 

Jag har iallafall bestämt att jag ska ha en Bengal nu. Tror jag. Eller en Ragdoll. Eller en korthårig brittisk. Svårt att veta! Men jag tror nog att det blir en Bengal iallafall. Som dom på bilden. Dom är så fina! Ser ut som små leopardrar. Plus att dom trivs bra med att vara inomhus. Och så är dom lugna och snälla. 



Såhär kände jag mig när jag vaknade imorse:

Såhär kände jag mig när jag vaknade imorse:

Man är ingen ungdom längre. Men när jag fyller 25 år ska jag bli vuxen och redig.

RSS 2.0