Free play. Och smärta i skinkan (obs! ej plural.)


Jag pallade inte att ha kvar lösenordet på bloggen. Jag står ju för allt jag skriver och får väl tåla att Burkköttfärssåsmannen skriver elaka kommentarer. BRING IT, BATTYBOY.

En liten upptäckt jag har gjort idag är att jag har en vältränad skinka och en otränad. Detta är mycket märkligt. Jag och D var ju och tränade nån slags Crouching Tiger, Hidden Dragon träning igår. Det var ett rum fyllt med frånskilda bittra kvinnor med träsvärd. De första tio minuterna kunde jag inte sluta garva. Jag har aldrig bevittnat sån bitterhet samlad på ett och samma ställe. Man riktigt SÅG hur varenda kvinna där inne hade en Bosse, Uffe eller Claes som de mentalt bankade skiten ur med träsvärdet. D lyckades få mig att bli koncentrerad efter en stund genom att hetsigt säga ett väl valt mansnamn, därefter kom fajting-aggressiviteten och ALLVARET.

Idag kan vi inte röra oss. Asså smärtan i armmusklerna och i axlarna är inte av denna värld. Efter träsvärdspasset körde D Poweryoga. Jag försökte men jag kände verkligen inte att jag kunde hälsa solen och vara ett träd eller en bäver (eller vafan nu alla yogaposer heter), så jag gick och aggro-gymmade istället. Sprang som en fucking tok. Och idag; SMÄRTA i höger skinka. I vänster: Nuthin'. Jag tränade båda sidorna exakt lika mycket men trots detta så känns det bara på ena sidan. Det är likadant när man har avancerat motions-sex. Då får jag också bara ont i högra skinkan men aldrig den vänstra. Fattar inte... Dom ser ju liksom likadana ut?

Tandoperationen


Jag gjorde min (förhoppningsvis) sista käkoperation, sen olyckan för 6,5 år sedan, idag. Den gick bra, fast jag har fått en jävla glugg mellan tänderna. Jaja, Vanessa Paradis har ju en glugg mellan gaddarna och hon lyckades ju håva in Johnny Depp, så det kanske bara är en bra grej.

Tandoperationen

Träning med svärd.


Imorgon ska jag och D på ett träningspass som heter Forza. Som beskrivning står det "träning för hela kroppen med träsvärd". Behöver jag säga mer?

eh

D to the Rama.

Den som påstod att tjejer är mer dramaqueens än killar hade inte träffat Mr. Apan Ola. Maken till jävla "Talk to the left hand 'cause you ain't right"-manér har jag fan aldrig varit med om, varken från kille eller tjej.

PHEEEW man blir ju helt matt! Vart är MÄNNEN!? Dom odramatiska, lugna karlarna som hugger ved, kan montera ihop saker och typ har körtkort? Vart? Och jag vill att han ska bo inom tullarna, INTE i Norrland.

Och till Mr. Apan Ola: Kommentera elakt, do it, men gör det från din jobbdator. Jag kan som sagt spåra IP-numret till din hemmadator, mupp.

Asså Nej


Att Myspace skulle vara en plats för raggning är ju ett jävla skämt. Jag får ca. 3 mail om dagen från såna här snubbar:

eh


Ämne:

hi

Brödtext:

am alex. i like to have friends with u. nice to meet u. hav u msn or yahoo or icq or skype?i am waiting ur answer thx. hope to see 

---

Asså vafan tror dom? Har det NÅGONSIN lyckats? Jag ska byta tillbaka till fettobilden på Myspace igen.

Ny låt


I ain't born to looose
So why has it it come to this
I can't resist
Boys like you

I don't think you're bad
I just think you're sad
And you take all your tears
out on everyone else
even yourself
Can't deal with your fears

Alcohol and drugs
runs in every vein
'Cause you can't stand the pain
Of being alone
And therefore
You will always be on your own

Ska jag?


Jag funderar på att skaffa silikon. Men jag vill ju att dom ska se naturliga ut, som på tjejen här nere:


Ska jag?

Ska jag??

Bild från Stureplan.se

Jippie!

Jag är så himla jävla jätteglad!

Hets

Nu känner jag mig sådär pressad igen, att skriva nåt vitsigt och skoj. För nu är så många som läser bloggen helt plötsligt. Men det går bara inte idag. Tankarna och hjärtat är på helt andra ställen. Sorry. Jag kommer igen med nya spexigheter snart. Nu ska jag klä ut mig till Skökan i Bibeln för att fira Jesus. Och Pelle. Peace Out.

Mommy!

Det här har varit dagen med de bästa citaten. Min mamma sa det bästa dock. 

(En parentes: För er som inte fattar det: NEJ jag och Erik är inte ihop. Även det var ett skämt/socialt expriment för att se hur snabbt rykten sprider sig. JÄVLIGT fort kan jag säga. Jag tycker Erik är grym med vi har inte pussats ens. Om jag väl blir ihop med någon och/eller blir gravid kommer jag inte skriva det på Facebook eller i en blogg. Jag är alldeles för privat för det.)

Men iallafall, åter till min mor och vårt samtal:

Jag: "Mamma. Nu är jag trött på killar. Nu ska jag vara själv ett tag. Jag ska nog bli en gammal nucka"

Mamma tänker en liten stund och säger med en suck: "Ja, det är ganska skönt"

Jag börjar asgarva, det var ju inte riktat mot henne. Min mamma är nog världens roligaste människa. Har aldrig träffat någon med sån självdistans. 



Cougar


Min kille är lite.... Yngre. En hel del yngre. Jag kunde läsa, skriva, spela tvärflöjt och cykla enhjuling när han fortfarande bara var en glimt i sin fars öga. Men åttiotalisterna som är födda på den senare delen av årtiondet är det nya svarta. Jag har vänner som håller med:


Min Väninna xxx:

"Hahaha, då är vi partners in crime - jag internetfluktade på en kille och gjorde samma grymma upptäckt! Dessutom så konstaterade jag och Mira gemensamt att vi tyckte att du gjort dig ett riktigt kap, så vi peddade honom vi med, haha! Old horny ladies, vad ska man säga!"

Kan Demi Moore så kan väl fan vi!



Djungeltrumman

Asså visst, man vet ju att folk håller koll på ens Facebook. Men idag fick jag mail från gamla barndomskompisar som jag INTE är kompis med på FB som gratulerade till bebisen. Och Erik hade fått en massa grattis på jobbet. En gång för alla:

VI SKA INTE HA BARN, DET VAR ETT SKÄMT SOM SPÅRADE UT.

Ingen bulle i ugnen. Jag är bara lite jultjock fortfarande (kommentarer om detta undanbedes). Capish!? Bra. 

Flugan

Flugan
Den här lilla kraken är fast mellan mina fönster. Nu när jag är sjuk har jag börjat ägna mig åt naturfotografi.

Jag tror hans ben är lite trasigt.... Eller så stretchar han

Jag tror hans ben är lite trasigt.... Eller stretchar han


Anonymt skitsnack


Jag kollade precis in Anastelles blogg. Och jag blir fan helt mållös av hur elaka folk är när de skriver kommentarer. Visst, var elak om du vill det, men då ska man skriva precis vem man är och stå för det. Anonymt, intelligensbefriat skitsnack är fan det värsta jag vet. Det är bara patetiska idioter som pratar skit på nätet anonymt. 



Sjuk

Hatar att vara sjuk. Minsta ansträngningen, typ att gå, känns som värsta spinningpasset. Och: Jag ser ut såhär:

Sjuk

Utanför fönstret en timme senare

Utanför fönstret

Undrar hur många som hinner svara

v

Utanför fönstret

.

Meh

Nu har jag fått bebisarna. Det blev två 16-åriga indiesnören med glowsticks i nävarna. Jag tar med dom i koppel till Ace på lördag.

NEJ: Självklart ska jag inte ha barn! Inte nu iallafall. Herregud jag ska ju plugga i höst. Och ni som känner mig vet att jag aldrig skulle outa något så privat i en blogg eller på Facebook. Det var bara ett dåligt skämt som jag och Erik hade så jäääääävla roligt åt. Har seriöst aldrig skrattat så mycket som igår. Det var kanske lite elakt. Förlåt.

Ibland går det snabbt.


Networks:
Sex:
Relationship Status:

eeeh...


Alltså jag satt precis och bläddrade i min kokbok och så fick jag syn på det här:

eh

Undrar om nån NÅGONSIN tillagat denna... hmmhmhm... rätt.

Bebis

Nu har jag berättat att jag är med barn. Det var dags.

The Power of Facebook

Jag och Erik. Fatta vad gulligt vårt barn kommer bli! Nu är det slut på alkohol och cigg.

När man skrattar åt sånt som är hemskt.


Det finns ett klassiskt Youtubeklipp: 

http://www.youtube.com/watch?v=IcB1JUOdWPY

Det är ju så roligt! Men samtidigt ganska hemskt. 

Häromdan så satt jag på tvärbanan. Bakom mig satt ett fjortisgäng och brölade. Förutom en av dom. Han brölade inte. Han pratade exakt som killen i Youtubeklippet. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Det är så sjukt elakt att tycka att någons handikapp är roligt. Men jag kunde bara se klippet framför mig. Stackars lilla kille alltså. Hoppas han bara inte hade kommit i målbrottet än.



Tjitt


Jag har skrivit ÅTTA blogginlägg idag. Cheezuz Louise. Jag har skrivkramp. Måste skriva ett manus på 5-10 sidor och det kan vara det viktigaste jag gör i mitt liv. Är dessutom så förkyld att jag inte kan andas genom snoken eller tänka ordentligt. Bara nysa och snörvla. Fasen då. 

Nu är det hundrafemtio som har läst min blogg idag. Soft. Undrar vilka ni är? Stalkers? Kickers? DJ's? Kommentera lite för fan. Eftersom jag ska skriva en viktig greja kan jag behöva lite åsikter från er främlingar. Vad är bra med bloggen? Vad är dåligt? Kom Ån Naw. Nåt måste ni ju tycka eftersom ni är inne och läser. Eller så ska ni bara kolla om jag skriver om er och ställer till med skandal... Igen.



När ska ironin sluta? Never!


Chapel Hill. En av de bästa klubbarna jag har varit på. Jag har aldrig sett sån kaosgläjde någon annanstans i Stockholm. Jo på Ace, såklart. Men det fina med CH är musiken. Även om det ibland är jättekul att dansa till trendig untzuntz-musik så vill nog alla små fyllon helst, innerst inne, höra hits på fyllan. Dåliga hits. Från 90-talet. Sånt man lyssnar på smyg och fuldansar till hemma när persiennerna är nerdragna. Och det är precis vad CH levererar med sån finess att det bara finns glädje i luften. Inga onda kredd-trötta blickar från någon. Men samtidigt finns det ju någon slags ironi med det. Precis som att folk har skitfula nördglasögon, stavar helt fel med vilje eller har en sexpackskartong på huvudet. Lite spexigt och inte på allvar. Jag hoppas verkligen att allvaret aldrig kommer tillbaka. Jag hoppas att folk går ut, spelar skitmusik och har kul. Det är precis vad alla stiffa stockholmare behöver. Handklapp, stamp, Orup och dans!



Världens vackraste kvinna

Världens vackraste kvinna

Om jag vore heltidslesbisk skulle jag gifta mig med denna kvinna.

Duktig 1

Duktig 1

www.trollback.se

Grymma grejer av Henning Trollbäck. Check it!



Duktig 2


www.malingabriella.com

Duktig 1

Malin Nordin är gammal indiebekant och hon är så jävla grym på vad hon gör att jag nästan dör. In och kolla på hennes sida a.s.a.p!

Fanmail.


Hej jag är en tjej på snart tjugofem jordsnurr och jag har för första gången i mitt liv skrivit ett fanmail. Jag har aldrig skrivit fanmail förut, inte ens när mitt fjortonåriga hjärta dunkade väldigt hårt för Damon Albarn och jag var med i Blurs fanclub. Men nu kunde jag inte hålla mig.

***

Hej

Jag har funderat länge och väl på detta mail. Jag vet inte om du känner igen mig. Vi mailades för ett tag sen, du trodde du hade varit otrevlig mot mig ute, jag trodde du va från Bromma. Men iallafall, det är inte därför jag mailar.

Jag vill bara säga att jag tycker din musik är helt fantastisk. Jag kan inte minnas senast jag tyckte något var så bra.

Jag laddar alltid ner musik, har inte köpt en skiva på kanske 7 år. Men din skiva tänker jag köpa. Jag vill sponsra dig. Du kan få mina pengar. Du är så sjukt jävla jättebra.

Jag skriver detta mail för att om du nån gång är lite nere och tänker att allt är skit så kanske du kan tänka tillbaka på det jag skrivit och veta att du har iallafall berört mig långt inne i hjärteroten med dina texter. Och det är ytterst få musiker som någonsin kommer lyckas med det.

Så, jag hoppas att du mår bra och att du får precis så mycket pengar och framgång som du förtjänar.

Mvh,

Karin Idering

***

Jag fick ett svar. Det är hemligt. Vem jag skrev till är ju inte så svårt att lista ut. Det här har varit en riktigt bra dag. Världen är inte så tokig iallafall.



Godhet.


Jag har funderat på skillnaden mellan bitterhet och besvikelse. Det är ju två känslor som ofta, om inte alltid, går hand i hand. Jag har kommit fram till att jag nog blir besviken men att jag faktiskt inte är bitter. Och det kom jag fram till eftersom jag är snäll. Bittra människor är elaka. Jag gör små snälla saker hela tiden. Jag tror att det beror på en person i min närhet. Jag har aldrig träffat någon som är så snäll. Det riktigt skär i hjärtat när jag tänker på hennes goda vilja och förmåga att glädja andra. Jag tackar min lyckliga stjärna varje dag att jag har henne i mitt liv, och att hon inspirerar mig att bli en bättre och godare människa. Tack D.



27,767


Jag är 27,676 .jpg-bilder i min dator. Det är ganska många foton. Jag har alltså tagit nästan 28,000 foton på mindre än ett år. Jävlar. Jag borde kanske skaffa en extern hårddisk och köra back-up. Jag måste sortera och radera skiten men vart ska jag börja? Suck. Kollade igenom en del igår, hittade en massa nakenbilder på ett korkat ex som var taskig... Man kanske ska börja sälja bilder förresten? Hoho.



«fuck extra dry.»

Ja, jag vet att jag är pubertal men när man är trött och bakis är det här så sjukt roligt: www.sloganizer.net. Gå in där för fanken! Klamydia är roligast.

«fuck wanted.»

«My fuck and me.»

«fuck for your health.»

«fuck, so what!»

«My fuck, your fuck, fuck for all!»

«Naughty little fuck.»

«Think. Feel. fuck.»

«Just fuck.»

«No fuck, no kiss.»

«fuck? Yes please.»

«fuck extra dry.»


«Heal the world with klamydia.»


www.sloganizer.net är fan det roligaste jag vet!



Fyra nyanser av brunt


Ibland är det så jävla skönt att be folk dra åt helvete. Som en aggressiv mental orgasm. Och dessutom vara sjukt onyanserad. Inte "jag tycker att du varit lite dum" utan "dra åt helvete ditt jävla fittsprutluder, gå och knulla dig själv, ett får eller din morsa. Bara du lämnar mig ifred din jävla motherfucking assholeskitstövelsfan!"

Ohhh aaaaah. Skönt. 

Insekten


Idag låg jag på magen i sängen framför datorn. PLÖTSLIGT: *suuuuurr suuuuuurr* i örat, jättehögt! Jag blev så chockad att jag kippade efter andan ända nere från tårna. Där var den; BESTEN. En sjukt stor mygga. Säkert tre meter lång och fem meter bred. Minst. Jag var tvungen att springa ut i vardagsrummet. Andas. Sen tittade jag mig runt. Hittade ingen tidning. Slängde ut alla efter en Feng Shui-attack jag fick för nån månad sen. 

Till slut hittade jag ett kollegieblock. Jag smög in i sovrummet igen och tittade mig runt. Besten satt på väggen. Jag smög fram. *TJOFF*. Jag drämde till den jäveln. Men han kom undan! Och satte sig i taket. Fan också. Eftersom jag är endast 128 cm lång så når jag inte upp. Så jag börjar kasta upp blocket i taket. Han kom undan igen. Jag ställer mig på min väldigt vingliga säng och kastar upp blocket med sån våldsam kraft att jag tappar balansen och ramlar in i väggen med ett brak. Aj. Insekten sitter kvar i taket och hånflinar. Ett sista försök: *TJOOOOOOOFF* HAHA! Jag fick den! Men vart tog den vägen? Borta. Nähä, den ligger där på golvet, i cirka tio bitar. Vem hånflinar nu bitch? 

Jag hatar insekter.

Visste ni att....

....Vita katter oftast är döva. Det är tydligen ett genfel. Märkligt.

Markus Krunegård.

Jag laddar ner musik. Har inte köpt en skiva på flera år. Men snart är det dags. Jag ska köpa Markus Krunegårds skiva. Jag vill sponsra honom känner jag. "Jag är en vampyr" är topp fem av bästa svenska låtar jag hört de senaste... Någonsin. Den är så fasansfullt bra. Jag får samma pirr i magen som när jag hörde Oasis första gången. Känner mig lite som 14 år igen.

Laaaaast nite: "Eh varför pratar du om skit?"/ "Jaha där är Rhianna"/ och ikväll

Jag gick ut igår. Anchor. Jag väljer att inte kommentera stället i sig, men det var kul att hänga med Charlotte. Sen drog jag en vända till Spy Bar. Och just det, jag var på Ambassadeur också. Det jag tyckte mest om med Ambassadeur är att trots att det var över 500 pers där inne så var jag 100% säker på att jag inte skulle träffa nåt gammalt ragg (eller något framtida för den delen. Jag föredrar min karlar beiga eller bruna, inte orange:a). Jag kunde lugnt sitta och sippa på en Heiniken och snacka med Daria. En karl som såg ut som ett Nordman-fan gjorde ett försök att närma sig oss. Daria kollade åt andra hållet och jag fräste med blicken; "Försök inte ens". Han gick utan att säga något.

Sen på Spyan var det som vanligt, snackade med lite folk. Rhianna var där, jag tycker hon är trist som fan. Talanglösbrud som haft turen att ha Jay-Z bakom sig. Men hon har ju snygga tuttar iallafall, alltid nåt.

Sen träffade jag en bekant, som alltid tycks försvinna från Spyan väldigt snabbt. Jag sa hej och retades lite för att det går dåligt för A.I.K. Han verkade plötsligt stissig. Jag ba': "Eh, vad är det? Jag skojade ju bara." Han svarade: "Ja jag vet, det är inte det. Men jag måste VERKLIGEN gå och bajsa. Och jag kan aldrig skita ute så jag måste åka hem nu." Och sen gav han ett litet utlägg och några exempel på när detta har inträffat. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga, men svarade tillslut: "Aha, är det därför du alltid försvinner iväg bara". Sen gick jag därifrån. Varför säger man något sånt?

IKVÄLL spelar jag ju på Nada. Tror jag ska ha på mig nåt jävligt fult. Ska sätta upp en ful tofs, kanske sminkar mig lite för bartendern på Nadas skull, but that's it. Tänkte först vara lite lösaktigt klädd men så blir det inte.

Hejdå.

Öl: Mmmm nej. Motion: Mmmmm okej då


Jag är så ölsugen. Helt sjukt. Charlotte sitter på Anchor. Jag har inte varit där på säkert 5 år. Men just nu skulle jag kunna gå vart som helst. Men dammit, jag SKA inte. Jag ska upp och gå på spinning klockan 12:00 istället. Det är galning med tysk brytning som håller i passet, så det blir lite härlig nazi-känsla på träningen. Jag har bara varit på det passet en gång tidigare. Då på slutet gick han fram till vissa (läs: mig) och skrek, "KOM IGEN NU, MER MER, LÄGG PÅ LITE MER TYNGD NU KOOOOOOM IGEN!". 

Jag hatar när dom gör så, går fram och hetsar en. Men det ska väl vara peppande. Jag föredrar dock att köra min pepp mentalt i min ensamhet, utan vrålande tyskar. Spinning är inte min favorit men det är ju sjukt bra träning och det är skönt efteråt. På fredag däremot, då jävlar kommer jag vara Karin Ali; Jag och D ska boxas!! Det kan nog bli hett. En ryska och en Karin. Vilken fajt! Fly like a butterfly and sting like a bee!!

Ingen kontakt med hjärnan.


Det här med koordination. Något jag trodde jag hade i kroppen, men tydligen inte. Jag var på ett step-up pass igår. Det var 7 år sedan jag gick på step-up senast. Man kan ställa brädan på olika lägen. Jag tog på det högsta och jobbigaste, inget meseri här inte. Den hurtiga damen som höll i passet frågade ifall det var någon ny på passet. Jag räckte försiktigt upp handen. "KAN NÅGON HJÄLPA HENNE ATT STÄLLA IN BRÄDAN PÅ LÄGSTA NIVÅN" skrek hon ut. "Nä!" kontrade jag med. "Jag ska ha på svåraste". Hurtbulletanten flinade lite åt mig med en blick som sa "vi får väl se hur det här går för dig".

Under passet var hela jag som en scen ur "Sällskapsresan" eller nån annan buskisfilm. Armar och ben hade ingen som helst kontakt med hjärnan, dom flög omkring lite på måfå. Det var en stegkombination på ungefär 25 steg och hopp man skulle lära sig på två röda sekunder, och det lyckades tydligen alla utom jag med. Det var ju för i helvete som en Janet Jackson video. Helt sjukt! 

Men nästa vecka ska jag dit igen och BRILJERA. Det viktigaste är ju att man blir trött och tränar. Det blev jag, minst sagt.



Imorgon!


Imorgon, torsdag, är det dags att spela på Nada igen! Nada är ett av Stockholms bästa barhäng. Grymma bartenders, roliga DJ-bokningar och världens snällaste Sandra. 

Jag kommer ha the one and only Charlotte Signell vid min sida. Vi ska smygfira hennes bok som med all säkerhet kommer bli en av de intressantaste och bästa i Sverige på flera år. Vi kommer spela allt från Johnny Thunders och New York Dolls till Bangles och Detroit Cobras. Så kom förbi om ni är i krokarna!

Imorgon!

Hon är inte bara bra på att skriva. Snygg är hon också.

Roligast i svensk TV någonsin


http://www.youtube.com/watch?v=95G_nD602cc



Mongon

Hockey och "En annan del av Köping". Sjukt dåligt och hemskt båda två men det är något flera miljoner svenskar kollar på. Mongon som filmas med en puck eller en rullator och sen visas på bästa sändingstid. I don't get it. 

Okej, hockey. Det är väl folkligt men ack så trist. 75% av tiden ser man inte ens vart pucken är, man mest skriker när andra skriker för då har det hänt nåt. Ett mål eller en staff. 

"En annan del av Köping" är ett program som man tittar på "för att dom är så mysiga och man skrattar MED dom inte ÅT dom". Det påstår iallafall de jag diskuterat programmet med. Jag tycker däremot att det bara är hemskt och sjukt hur man framställer dessa människor. Jag vet att det inte är PK att referera till dem som "MONGON", men det är ju vad alla andra säger. "Dom mysiga mongona". Jag är för jämnlikhet mellan alla, oavsett kön eller ras. Eller handikapp. Dessa människor behandlas inte som alla andra. De särbehandlas så jävla mycket. Folk skrattar åt dom eller tycker synd om dom. Det har t.o.m. startats en Facebook-grupp där man ombeds att skicka ner kaffe till en av deltagarna i programmet. Välgörenhet på fel sätt. Fast dom kanske trivs med att ha det så. Jag tycker bara att det inte är kul att göra underhållning av förståndshandikappade på prime-time TV.

Kärlek

Kärlek
Fotat av Lorre (www.lordenzo.blogg.se) som redan fått kläm på nya kameran. Skitfin bild!

YES!

Om 26 minuter går bussen som för mig tillbaka till civilisationen igen. YAY!


BITTERBLOGGEN

Ett nytt fyllo har slagit sig ner bredvid mig. Han stirrar ännu mer än han med pärlörhänget. Jag kaffestissig, irriterad och besvärad. INGEN är online på MSN. Hur ofta händer det? Det går inte att logga in på Facebook. Inte för att det händer något där, men man kan iallafall slänga iväg en poke och kolla på bilder. Jag, som det uberpucko jag är, köpte en hembiljett (för flera dagar sedan) till mitt ÄLSKADE STOCKHOLM klockan 13:55. Tänkte att jag inte skulle behöva stressa. I-D-I-O-T-KARIN. Gustav orkade inte vänta och åkte 11:55. Så nu sitter jag här. Jag och jönköpingsalkisarna. Life is peachy.

Nu gick äntligen fyllot iväg.

Nä nu när jag redan börjat gnälla kan jag lika gärna köra på:

Jag FATTAR INTE hur man kan bo i en sån här liten skitstad!????? Det finns ETT kafé öppet. ETT! På en jävla söndag! Söndagar är ju förihelvete internationella kaffe latte-dagen. ETT KAFÉ. Jag satte mig på det där jävla skitkafét och köpte en mackjävel, en Coca Cola-jävel och ett kaffehelvete. Kostade NITTIOÅTTA  KRONOR. NITTIOÅTTA! Mackan var av pensionärsslaget: en sån med ägg, majjo (typ en tesked, MAX), räkor som smakade gummi och bröd som smakade som jag kan tänka mig att brödet under Depressionen smakade. BLÄ!

Jag är sur för att jag fyllemessade min "kompis" igår när jag var nykter. Skrev "blablabla ha en trevlig kväll". Fick tillbaka "Desamma". JA MEN HERREGUD. FINNS det ett värre svar!? Jag HATAR att jag har noll disciplin och förmodligen är den enda på jorden som fyllemessar nykter. Sen skrev jag ett sms till, 02:19, BARA för att utmana ödet lite extra och pajja allt för gott. Mission accomplished.

HALLEFUCKINGLUJA, nu funkar Facebook. Nu ska jag poka i vredesmod, ryka ögonbrynen och lyssna på Håkan på repeat. Mina vanliga hörlurar har försvunnit, så jag har med mig mina studiolurar istället. Jag ser ut som en blandning av Prinsessan Leia och den finska ungen med dreads i Bomfunk MC's video.

URK!

Gammalt men fortfarande roligt

www.aftonhoran.se

Jönköping: Bibelmöte, Dot-A och Stockholmarna

Så, nu sitter jag i Jönköping. Bussen går om hundra timmar. Gustav är uppe i det trashade hotellrummet. Jag var tvungen att komma ut därifrån så jag sitter på centralstationen nu. Bredvid mig sitter det lite fyllon och fjortisar. Jag kom till Jönköping med en vision: att inte ha fördomar. Jag kan lätt bli lite stockholmsk och Gustav är likadan. När vi åkte in i staden igår fnissade vi lite åt damernas klädval och frågade oss själva om vi skulle skruva tillbaka klockan... 2 år. Men iallafall: med öppet sinne promenerade jag genom stan medan Gustav hälsade på sin morfar Nils.

Men plötsligt hörde jag en 25-årig karl säga följande till sin kompis:

"Ja, jag ska iväg nu. Iväg och spela lite Dot-A"

Då kunde jag inte hjälpa att skratta till åt småstadsvibben jag fick. Två minuter senare går jag in på hotellet. I foajén sitter det 8 personer med bomullspolotröjor med guldkedjor utanpå och sjunger. Jag ler lite mot receptionisten och frågar skojfriskt:

"Är det bibelmöte eller?"

Hon svarar med ett frireligiöst leende:

"Ja. Det är Frälsningsarmén. Dom sitter och sjunger lite här för oss"

Jag mumlar ett "Aha", bränner av ett smajl och piper upp på rummet illa kvickt. Kände att det var bäst att skynda så jag inte blev frälst. Senare drog vi iväg till Bongo Bar där vi skulle spela. Det var en trevlig kväll när den väl kom igång. Folk önskade Blink 182 och Millencollin, jag och Gustav sa att "vi ska se vad vi kan hitta" och körde Håkan fem gånger till istället. 

(Nu satte det sig en karl bredvid mig som precis knäckte en follis. Han har ett fint pärlörhänge. En liten iakttagelse bara.)

Åter till gårdagen. Gustav stod och shottade och tjatade på att jag skulle shotta med honom. "NEJ Gustav jag vägrar". Han tyckte jag  var tråkig, jag kände mig vuxen och ansvarstagande. Och kanske lite tråkig, vilket var tillfredställande. Gustav shottade dubbelt, mixade Nightcrawlers som en kung och bankade på en bongotrumma vi hade hittat. Det var kul men dra åt skogen vad skönt det ska bli att komma hem till Stockholm.

Det första jag ska göra när jag sätter foten innanför dörren är att sätta på Orup eller Mauro Scocco och säga något cyniskt och ironiskt, högt för mig själv. Det kommer vara en fin känsla.

Nu blev inte denna texten så toppenbra. Karln med folkölen och pärlörhänget sitter och pratar för sig själv och stirrar intensivt på mig. Jag blir mycket stressad. 

Bye for now. 

Friends for sale, uppdatering.

Nu har jag köpt ANNA, smeden. Game over! 

Nu är jag trött och matt, önskar er alla en god natt.

Jag är helt uppe i varv. Friends for sale känns som att man är på en hetsig auktion. Nej nu ska jag sova. 

Ingen vit flagg här inte

Sömn: Det känns som ett nederlag. Men jag måste fan gå och lägga mig snart. Ska upp tidigt imorgon. Men då kommer ju DU, ANNA, vinna kriget. Se det INTE som att jag ger mig, utan mer som en vapenvila.

Nya hot

x: "JAG SKOJAR INTE KARIN. JAG ÄR SMED." 

Jag svarade: "Jag springer snabbt"

Fortsättning följer...

Fast när jag tänker efter...

Jag har aldrig varit nån som ger upp. Quitting is for losers. Nu köpte jag tillbaka karln av rent principskäl. Jag undrar vad nästa hot kommer bli. Tar nog med mig puffran ut nästa gång, och sover med säkerhetslåset väl låst, ifall bruttan får för sig något. Bara för säkerhets skull. 

Jag lägger mig

Nu fick jag ett meddelande: "HÅLL TASSARNA BORTA KARIN!" Eh... Hehe, den här damen verkar ta Friends for sale på lite stort allvar. Men det funkade. Hon verkar fett aggro, vill inte bli nerslagen utanför Spyan över att jag köpt en killkompis. Jag ger mig.

Krig

Nu är det tydligen krig här, med köpandet. Det är några andra donnor som är ute och klöser efter mina kap. Precis som i riktiga livet.

Onödigt.

Jag har fram tills nu skitit i Friends for Sale på Facebook. Bara jag ägs av D och vice versa så är det lugnt. När jag hade snyggbilden så köpte en massa okända karlar från England, som hette nåt med Cock på slutet ("Roughcock", "Midgecock", "Peacock"), mig. Det var inte så kul. 

Men nu fick jag ett ryck och handlade upp en massa folk. Känns fint att äga folk.


Till alla ACE anhängare!

Hej allihopa!

Nu på lördag, den 8e Mars, så lämnar jag storstaden för en något mindre stad, Jönköping. Där ska jag spela musik med Gustav på ett ställe som heter Bongo Bar . SÅ, jag kan alltså inte fota på lördag. Jag ber därför alla er som är peppade att ta med er kameror till ACE och fota så mycket ni kan, och att ni sedan lägger upp era foton i ACE FACEBOOK-grupp. Vore tacksam för hjälpen. Tack!

Stor kram till er alla!

RSS 2.0